Samenwerking

Omroep Castricum werkt met talloze instellingen en verenigingen nauw samen om zo veel als mogelijk nieuws te brengen of om speciale radio- en tv-programma’s uit te zenden. Zo zendt de omroep, om de week, de raadscarrousel en raadsvergadering van de gemeente uit. Maar is er ook een samenwerking met bijvoorbeeld met de Kamer van Koophandel voor het programma Ondernemend Castricum. Talloze (sport)verenigingen en instellingen leveren wekelijks, zo niet dagelijks hun nieuws aan. In het actualiteitenprogramma Nieuw Castricums Peil (maandag en zaterdag) is er veel aandacht voor het nieuws, de achtergronden, interviews en studiogasten over tal van onderwerpen. Bovendien zijn wekelijks de politie, brandweer en de boswachters van PWN te horen met het laatste nieuws. Met de politie zijn zelfs een aantal documentaires gemaakt over hun werk op zaterdagavond en hoe het politiewerk verloopt op het water.

JimmyHendriksWaar mogelijk zendt Omroep Castricum vanaf locatie uit tijdens evenementen. De carnaval- en sinterklaasoptocht, de Dubbele Lus van Castricum, de Bloemendagen in Limmen, bij diverse Open Dagen van instellingen en verenigingen, de recordpoging van Limmen Ludiek in 2005 en 2010, op Koningsdag of bijvoorbeeld tijdens de Timmerdorpen. Het zijn enkele voorbeelden waar Omroep Castricum bij aanwezig is. Ook rond de gemeenteraadsverkiezingen pakt de omroep groot uit met in aanloop naar de verkiezingen diverse live radio- en televisiedebatten en een marathon-uitzending op de dag zelf.

Organiseert u of kent u een evenement waar Omroep Castricum bij aanwezig moet zijn? Of wil uw instelling of vereniging in contact komen met Omroep Castricum voor een mogelijke samenwerking? Neem contact op met onze nieuwsredactie via contact@castricum105.nl.

Advertenties

Meest gelezen

Laatste C-TV uitzending