Workshop mobiele fotografie voor kinderen

REGIO - Na het succes van de eerste fotoworkshop voor kinderen organiseert fotografiecentrum ISOO voor de tweede keer een workshop mobiele fotografie voor kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar.

In de herfstvakantie op vrijdag 22 oktober, kun je ontdekken, beleven en je verbazen. Leren kijken naar en genieten van de natuur. Bosw8er, Evert-Jan, neemt jullie mee naar buiten als het weer het toelaat en gaat met jullie en je mobieltje of andere camera spannende foto’s maken.

Beleef wat je kunt met die natuur en je camera en verbaas je over de leuke en spannende foto’s die jij kunt maken, met een paar slimme trucs die je leert van Evert-Jan. Kom  op tijd en zorg dat je om 14.00 uur bij de ISOO ruimte aan het Stationsplein 46 te Beverwijk bent.

Van daar gaan we met z’n allen naar een leuke locatie waar je leuke foto’s kunt maken. Terug in de ISOO ruimte gaan we de foto’s bekijken. Iedereen krijgt daarna een printje van zijn of haar leukste, mooiste of grappigste foto.

Natuurlijk heb je dan inmiddels ook iets te snoepen en te drinken gekregen. Om 15.30 uur komt er een einde aan deze leuke middag. Meld je snel aan via nel.luiken@gmail.com. Deelnemen is gratis.

foto: aangeleverd