Varend theaterspektakel tussen Castricum, Alkmaar en Bergen

CASTRICUM - Deze zomer, vanaf 22 juli, ‘vaart’ Compagnie DaaD met het beeldend en theatraal spektakel ‘BOAT’ tussen Castricum aan Zee, Castricum centrum, Alkmaar en Bergen.

‘BOAT’ is een verhaal op de grens van verbeelding en realiteit. Een avontuurlijke vaartocht van een bijzondere installatie over land, met twee vissers op een eindeloze zee.

De 'boat' vaart over land, met een lang fietsframe aan de onderkant en daarbovenop een zelfgebouwde sloep. Dit geeft een bijzonder surrealistisch beeld, waar het publiek ter plekke getuige van is.

Het verhaal is: Tijdens een vaartocht over zee belanden twee vissers van de ene uitzichtloze situatie in de andere. Om te voorkomen dat ze definitief kopje onder gaan, aan lager wal raken of nog erger naar de hááien gaan, moeten ze roeien met de riemen die ze hebben en álle zeilen bijzetten.

BOAT is te zien op:
- donderdag 22 juli om 15.00 uur, bij het Strandplateau van Castricum aan Zee
- vrijdag 23 juli om 15.00 uur, op het Bakkerspleintje in Castricum

BOAT is een productie van Compagnie DaaD en is mede mogelijk gemaakt door gemeenten Alkmaar, Bergen en Castricum. En het Victoriefonds, Fonds Podiumkunsten en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Meer informatie: www.compagniedaad.nl, Facebook en Instagram.

foto: aangeleverd