Theateravontuur ‘De Piraten van kamer 16’

CASTRICUM - “Alle hens aan dek en met volle kracht vooruit!” Ga mee op avontuur in de humoristische en muzikale familievoorstelling ‘De Piraten van kamer 16’, geschikt voor avonturiers in de leeftijd van 4 t/m 8 jaar.

Er zit een piratenfamilie in hotel Zeezucht! Piraten in een 5-sterren hotel? Voor Pep is het hotel één grote ontdekkingstocht. Lisa, de dochter van de hoteleigenaar, valt ook van de ene verbazing in de andere.

Het altijd keurige hotel staat door de piraten volledig op zijn kop. Opeens wordt er gedanst in de lobby en door de gangen klinken zeemansliederen. Zoiets leuks heeft Lisa nog nooit meegemaakt!

De hotelgasten zijn het daar absoluut niet mee eens. Zij komen hier voor hun rust. Alles moet precies zo blijven zoals het was. Piraten horen hier niet! Moeten Pep en Lisa afscheid nemen van elkaar?

De voorstelling vindt plaats op zondag 31 oktober in theater Koningsduyn, begint om 15.00 uur en de toegang bedraagt € 12,50. Theatergroep Heer Otto maakte eerder al met groot succes ‘Boer Boris’ en ‘Ridder Florian’. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.toonbeeld.tv of www.geesterhage.nl.

foto: aangeleverd