Team Spirit sterk vertegenwoordigd op kickboksgala

REGIO - Zaterdag 23 oktober 2021 vindt in Sporthal Beverwijk voor het eerst sinds jarenweer een kickboksgala plaats. Het Rings Gala Beverwijk belooft een zeer spectaculair evenement te worden met voor het eerst ook de strijd om een Nederlandse titel (RINGS/NKBB).

Voor Team Spirit, onderdeel van Cardio Fitness Beverwijk, zal Jos van Belzen de ring betreden. De IJmuidenaar, neemt het in dit titelgevecht in de categorie onder 77 kilogram op tegen Mark Trijsburg, een topvechter van WFL.

Brian Douwes, de huidige hoofdtrainer bij Cardio Fitness Beverwijk, heeft zelf als kickbokser meerdan honderd gevechten op zijn naam staan. Het merendeel daarvan wist hij winnend af te sluiten. Tijdens het Rings Gala Beverwijk neemt hij het op tegen Perry Reichling.

Het Rings Gala Beverwijk telt maar liefst drie A-partijen en vier B-partijen. Voor het titelgevecht geldt dat Van Belzen en Trijsburg niet de gebruikelijke 3 x 3 minuten tegenover elkaar staan, maar 5 x 3 minuten.

Ook Mustapha Ben Lyazid, Isabella Wassenberg, Gaby van den Elzen, Garmondeh George, Thies Buur, Sander Spa en Youssef El Jaghaoui van Team Spirit betreden de ring.

Het jeugdprogramma start 17.30 uur (zaal open vanaf 16.30 uur), het hoofdprogramma begint om 18.30 uur. In verband met de geldende coronamaatregelen is het aantal entreekaarten beperkt.

Iedere bezoeker dient in het bezit te zijn van een corona-vaccinatiebewijs of een geldige 'test voor toegang'. Daar wordt strikt op gecontroleerd.
De voorverkoop verloopt online via www.rings.nl en fysiek via de balie van Cardio Fitness Beverwijk aan de Parallelweg 128g in Beverwijk.

foto: aangeleverd