Talkshow Couleur LoCALe in nieuw jasje

CASTRICUM – Eén van de TV programma’s bij omroep Castricum is de Talkshow  ‘Couleur LoCALe’, wat elke drie weken wordt uitgezonden en waar plaatselijke nieuwsfeiten met gasten worden behandeld. Couleur LoCALe is een Talkshow met wisselende gesprekpartners en gesprekleiders.
Voorheen was de studio van Omroep Castricum in Geesterhage nogal steriel, met weinig kleur. Maar dat is verleden tijd, de studio is deze zomer omgetoverd in een huiselijke sfeer, door de inzet van de redactiemedewerkers en technici. 

In de presentatie is er naar uitbreiding gezocht en gevonden met de komst van Wouter Mehrer, die naast Sander Verschoor en Peter van Raalte wisselend de Talkshowhost zal worden. De komende uitzending zal worden opgenomen op 18 september.

Vanaf zondag 19 september kunt u de opnames weer bekijken om 12:00 uur en daarna elke dag op verschillende uitzendtijden. Kijk voor de programmering op www.castricum105.nl .Castricum TV ( C-TV) is op kanaal 41 van Ziggo in Castricum te ontvangen, op kanaal 46 van Ziggo in Limmen, Akersloot en De Woude. KPN, XS4all en Telfort kijkers vinden Castricum-TV op kanaal 1459 en ben je T-Mobile kijker dan kies je kanaal 839.

Couleur LoCALe is vanwege ambities (volgend jaar wil de redactie 2x in de maand gaan uitzenden) op zoek naar nieuwe medewerkers. Mocht u interesse hebben om mee te werken in een enthousiast en gezellig team, om  bijvoorbeeld als redactielid ,cameraman/vrouw of in de regie wil meedoen, mail dan naar redactieraad@castricum105.nl. Wij nemen dan contact met u op en wellicht bent u dan de toekomstige enthousiaste collega van ons team. 

Fotobijschrift:  Deel van de redactie en crew in de vernieuwde studio van omroep Castricum. Foto: Aart Tóth


Aart Tóth