Stoptober: samen stoppen met roken!

REGIO - De achtste editie van Stoptober komt eraan. De Stoptober actie geeft iedereen die wil stoppen met roken alle steun om 28 dagen niet te roken. GGD Hollands Noorden ondersteunt de landelijke campagne en roept rokers in de regio Noord-Holland-Noord op om ook mee te doen.

Voor deze editie van Stoptober zullen weer tienduizenden mensen de uitdaging aangaan en meedoen aan dit Nationaal Stopmoment. Ook diverse bekende Nederlanders. Hans Klok, Patricia Paay, Bill van Dijk, Richard Spijkers en Louisa en Rowan zijn in 2021 de ambassadeurs van Stoptober.

De landelijke campagne van Stoptober is inmiddels van start gegaan en vanaf 1 oktober begint de 28 dagen niet roken reis. Wie mee wil doen kan zich nu al inschrijven via de website www.stoptober.nl en de gratis Stoptoberapp downloaden.

Deelnemers kunnen het gratis Stoptober Magazine ophalen bij een Kruidvatvestiging voor ervaringsverhalen en tips om de 28 dagen door te komen. Ook rijdt er een Stoptobercamper door heel Nederland. Deskundigen geven daar informatie over het stoppen met roken en Stoptober. De camper komt ook naar onze regio.

Naast ondersteuning voor individuele deelnemers heeft Stoptober een speciaal aanbod voor bedrijven en organisaties die stoppen met roken bij hun medewerkers onder de aandacht willen brengen. Bedrijven kunnen op www.bedrijven.stoptober.nl promotiematerialen bestellen en aanvullende trainingen aanvragen.

foto: Omroep Castricum