Senioren ontvangen de eerste beweeggidsen

CASTRICUM - Tijdens de Nationale Balkon Beweegdag op 4 juni hebben senioren in Castricum bewogen met de buurtsportcoaches van Team Sportservice Kennemerland.

Ook Wethouder Ron de Haan kwam een bezoekje brengen aan het meest toegankelijke evenement voor senioren. Bekende nummers van Abba, Chubby Checker en Creedende Clearwater Revival kwamen voorbij. "Ik heb genoten, deze dag ga ik niet snel meer vergeten," riep een bewoner van Zeezicht vanaf haar balkon.

Alle bewoners hebben aan het eind van de activiteit de ‘Beweeggids 60-plus’ in hun brievenbus ontvangen. Volgens Wethouder de Haan is dit het perfecte moment om het beweegaanbod onder de aandacht te brengen door middel van de beweeggids.

In de gids vindt u het sport- en beweegaanbod voor 60-plussers in Castricum, Akersloot en Limmen inzichtelijk. De doelgroep wordt steeds groter, maar er komt gelukkig ook steeds meer aanbod bij.

Deze gids en de website www.sportenbewegenincastricum.nl helpen bij het vinden van het juiste aanbod. De gids zal de komende maanden verder verspreid worden onder senioren.

Wilt u de gids ook ontvangen of wilt u vrijblijvend beweegadvies krijgen? Neem dan contact op met buurtsportcoach Winnie via wassendelft@teamsportservice.nl of 0251-254740.

foto: aangeleverd