Schrijf jouw profielwerkstuk samen met PWN

REGIO - PWN zorgt altijd voor betrouwbaar drinkwater en veerkrachtige natuur. Dat doet zij ook door te investeren in de kennis en kunde van een nieuwe generatie mensen. Sinds dit schooljaar kunnen middelbare scholieren bij PWN terecht voor het maken van hun profielwerkstuk.

Verdiep je in de wereld van water en doe onderzoek naar PWN en haar unieke manier van water winnen. PWN heeft meerdere pakketten samengesteld met interessante onderwerpen voor verschillende profielen in alle richtingen. Je kan onderzoek doen naar belangrijke onderwerpen zoals duurzaamheid en waterschaarste.

Zodra een leerling zich aanmeldt via de website, krijgt hij/zij een digitaal informatiepakket toegestuurd. Dit is samen met de website al een goede basis voor de inhoud van het werkstuk. Maar dat is niet alles.

Tijdens een kennissessie in bezoekerscentrum de Hoep zullen medewerkers van PWN helpen met het vormen van de onderzoeksvraag en bieden zij de mogelijkheid om in contact te komen met experts binnen PWN uit het werkveld.

Zo krijgen de leerlingen een kijkje in de keuken van PWN en sluit hun onderzoek aan bij de actualiteit van het werk bij PWN. Meer informatie vind je op: https://www.pwn.nl/profielwerkstuk

foto: Omroep Castricum