Perspectief voor een creatieve hobby

BAKKUM – Nu alle beperkende maatregelen naar aanleiding van de coronapandemie hopelijk op hun eind lopen, krijgen 'we' gelukkig weer wat meer tijd voor onze hobby’s.

Velen hebben al een favoriete bezigheid maar voor wie nog op zoek is biedt de vereniging voor beeldende vormgeving Perspectief vele mogelijkheden.

Wie eenmaal lid is van deze vereniging kan dagelijks in de ateliers van Perspectief aan de van Oldenbarneveldtweg 37 in Bakkum terecht om er met diverse materialen in vele technieken te werken.

Naast figuratief of abstract schilderen met acryl-, aquarel- of olieverf wordt er bij Perspectief ook met glas, klei of steen gewerkt. Ook is er een etsgroep, een modeltekengroep, een grafische groep en een keramiek- en boetseergroep. Kortom mogelijkheden genoeg.

Wie een creatieve hobby zoekt maar nog niet zo goed weet welke, kan bij Perspectief terecht voor een basiscursus tekenen. Deze cursus vindt plaats op zes vrijdagmiddagen vanaf 24 september van 13.30 tot 16.00 uur en wordt begeleid door kunstenares en docente Afke Spaargaren.

Aanmelden kan bij Margriet Katoen: mail: activiteitenperspectief@gmail.com  of via de website: www.perspectiefcastricum.nl.

foto: aangeleverd