Opendag Toonbeeld Geesterhage

CASTRICUM - Voor iedereen, jong & oud, die graag een instrument wil (leren) spelen, of een langgekoesterde wens heeft om te gaan schilderen of zangles wil nemen, organiseert Toonbeeld Geesterhage op zaterdag 18 september een Open Dag. Kom kijken wat Toonbeeld allemaal te bieden heeft op het gebied van muziek, theater, musical en beeldende kunst.

Om 11.00 uur wordt gestart met een instrumentenshowcase in de theaterzaal van Geesterhage. Een flitsende demonstratie van alle muziekinstrumenten waarop bij Toonbeeld Geesterhage les kan worden gevolgd. Tijdens de workshop Musical ga je zingen, dansen en acteren op de echte toneelvloer van het theater.

Toonbeeld organiseert in samenwerking met Emergo blazersklassen en slagwerkklassen voor kinderen vanaf 7 jaar en de cursus 'Notenkrakers' voor kinderen vanaf groep 2 (5-6 jarigen). De hele middag is muziekvereniging Emergo in Theater Koningsduyn aanwezig om de vele mogelijkheden van muzieklessen en hun orkesten aan te prijzen.

Om 15.30 uur bent u welkom bij de Beeldende Ateliers van Toonbeeld Geesterhage. Met telkens keuze uit twee disciplines, komt u in aanraking met tekenen en schilderen, edelsmeden, beeldhouwen, striptekenen, workshop staalwerkplaats, grafiek, keramiek, zowel handvormen als pottenbakken en vilten.

Wilt u van te voren aangeven of en met hoeveel personen u langskomt, voor ieders gezondheid? U kunt dit doen door een mail te sturen naar info@toonbeeld.tv.

foto: aangeleverd