Maak je eigen stop-motion filmpje

LIMMEN/AKERSLOOT - Lijkt het je leuk om zelf een stop-motion filmpje te maken? In het kader van de KidsVakantieCocktail kunnen kinderen bij de bibliotheken in Limmen en Akersloot in de zomervakantie een eigen filmpje te maken.

Stop-motion filmpjes zijn gebaseerd op heel veel foto’s die kort achter elkaar worden weergegeven waardoor een film ontstaat.  Op de iPads van de bibliotheek staan alle apps die hiervoor nodig zijn en de medewerkers helpen je om een zo mooi mogelijk filmpje te maken. Er zijn voldoende poppetjes en figuurtjes aanwezig, maar zelf bijvoorbeeld lego-poppetjes meenemen mag ook.

Op woensdag 28 juli in Limmen en op woensdag 11 augustus in Akersloot kunnen jonge creatievelingen zich uitleven. De activiteit is bedoeld voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar en is in beide vestigingen van 14.00 tot 15.30 uur. Jij bent zelf de acteur en de regisseur!

Zin om mee te doen? Meld je aan via www.bknw.nl/agenda of bij de klantenservice in de bibliotheek of door te bellen naar 072 – 515 66 44.
Omdat het aantal kinderen dat deel kan nemen beperkt is, is aanmelden vooraf noodzakelijk. De toegang is € 5,00.

foto: aangeleverd