Insluiping aan de Brink

CASTRICUM - Zaterdag 17 juli tussen 13:50 en 14:05 uur heeft een insluiping plaatsgevonden bij een appartementencomplex aan de Brink.
Een bewoner ging boodschappen doen en is beneden de deur uitgegaan en kwam daar een man tegen die zei dat hij een pakje had.

De bewoner verwachte een pakket en heeft toen de deur opengehouden voor deze persoon. Deze persoon is doorgelopen naar woning en vroeg aan de medebewoner of hij naar het toilet mocht.

Dat werd toegelaten. De medebewoner is wel in de buurt gebleven en had er geen goed gevoel bij. De man had overigens ook geen pakje bij zich. Daarna bleken er eigendommen te zijn weggenomen. De insluiper was met een tweede man, die vermoedelijk niet naar binnen is gegaan.

Het signalement van de insluiper is een donker getinte man, de melder dacht Antilliaans, van circa 30 jaar, 1.80 m lang en die goed Nederlands sprak. De 2e man was ook donker getint, vermoedelijk Antilliaans, circa 30 jaar en 1.75 m lang.

Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844, of bij het politiebureau van Castricum op maandag en donderdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

foto: Omroep Castricum