Gratis muziekles, probeer een instrument

CASTRICUM - Wat is er leuker dan samen muziek maken. Bij muziekvereniging Eergo gebeurt dat al meer dan 100 jaar. En met muziek kun je niet vroeg genoeg beginnen. Daarom organiseert Emergo samen met Toonbeeld Geesterhage een gratis muziekles voor de jeugd.

De muziekles wordt gegeven in Toonbeeld Geesterhage en Theater Koningsduyn. Deelname is gratis, maar vooraf aanmelden is noodzakelijk via info@toonbeeld.tv of www.toonbeeld.tv

Maandag 25 oktober is er om 17.00 uur de Slagwerkklas. Donderdag 28 oktober is het om 16.00 uur in de theaterzaal de beurt aan de Notenkrakers voor kinderen van 5 tot 6 jaar en de Blazersklas vanaf 7 jaar.

Onder leiding van muziekdocent Nico Strubbe leer je op de blokfluit al gelijk samen te spelen en ontdek je spelenderwijs de andere blaasinstrumenten van de orkesten van Emergo.

Als je na deze les de smaak van het samen muziek maken te pakken hebt, dan zijn er bij Emergo genoeg mogelijkheden om verder te gaan met deze fantastische hobby.

Voor meer informatie hierover kun je terecht bij Maaike Pannekeet: 0251-65 32 31 (na 19.00 uur), mail info@emergo.org of www.emergo.org/muziekles.

oto: aangeleverd