Gastvrouw of heer gezocht voor bibliotheek Castricum

CASTRICUM - Bibliotheek vestiging Castricum zoekt voor de vrijdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur een gastvrouw of heer. Wil jij ervoor zorgen dat klanten zich welkom voelen in de bibliotheek? Als gastvrouw of gastheer ben jij het eerste aanspreekpunt bij binnenkomst.

Je helpt bezoekers hun weg te vinden, beantwoordt huishoudelijke vragen, helpt waar nodig bij de zelfbediening en verwijst bezoekers met gerichte collectievragen door naar de medewerkers.  

Er wordt uitgekeken naar een enthousiaste en zelfstandige vrijwilliger die het leuk vindt om mensen te helpen. Je hebt een open houding en je bent klantgericht, je bent sociaal en communicatief vaardig. Je bent flexibel in de afwisseling van je werkzaamheden.

Als vrijwilliger werk in een inspirerende omgeving. Je krijgt een gratis bibliotheeklidmaatschap, deskundigheidsbevordering en er is jaarlijks een gezellige inspiratiebijeenkomst.

Heb je interesse of vragen over deze functie? Stuur dan een mailtje met jouw motivatie en de dagdelen waarop jij zou kunnen, naar Nathanya Dekker via vrijwilliger@bknw.nl.  

Omdat vrijwilligers van de bibliotheek in aanraking komen met kwetsbare groepen vragen, is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) nodig. Deze wordt aangevraagd door de bibliotheek.

foto: Omroep Castricum