Buiten schilderen in het dorp met Perspectief

CASTRICUM - Tijdens de proefafsluiting van de Dorpsstraat krijgt ook Perspectief de kans om te laten zien waar deze vereniging onder andere voor staat. Op zondag 24 oktober van 13.30 tot 16.30 uur komt een aantal Perspectief-leden op het horecapleintje in de Dorpsstraat tekenen of schilderen in de open lucht.

Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om deze middag mee te doen. Deelname is gratis en aanmelden kan tot 13.30 uur bij de partytent van Perspectief waar materiaal, krukjes en tekentafels beschikbaar zijn. Zelf schilder- of tekenmateriaal meenemen is natuurlijk ook handig. Iedere deelnemer mag vervolgens zelf een leuk en inspirerend plekje zoeken.

Ook aanwezig is Dora Overmars, begenadigd kunstenaar en al jaren een van de vaste begeleiders van deze vereniging. Dora is vaak met haar vaste Perspectief schildergroep op diverse mooie plekken in ons dorp te vinden om deze met verf en kwast vast te leggen. Zij zal de deelnemers op weg helpen en zo nodig van advies voorzien.

Alle kunstwerken worden na afloop bij de horeca op het pleintje tentoongesteld. Deelnemers ontvangen twee gratis consumptiebonnen. Perspectief wil er een inspirerende, creatieve en vooral een gezellige middag van maken in het dorpshart van Castricum.

foto: atelier Perspectief