Tip de redactie

De nieuwsredactie van Omroep Castricum staat open voor alle (nieuws)tips en foto’s. Persberichten, aankondigingen en nieuwstips kunt u mailen naar de nieuwsredactie. We kunnen niet garanderen dat ieder onderwerp aandacht krijgt, maar we overleggen over al het inkomend nieuws.

Aanleveren nieuwstips/persberichten

Nieuwstips en persberichten kunt u mailen naar de nieuwsredactie. Vermeld naast de nieuwstip ook uw naam en contactgegevens zodat de redactie contact kan opnemen indien ze er aandacht aan wil besteden.

U kunt ook dit formulier gebruiken om uw nieuwstip door te geven aan de redactie.

Aanleveren foto’s

Ook foto’s, van bijvoorbeeld nieuwsfeiten, evenementen of een bijzondere foto reportage, kunt u mailen naar de nieuwsredactie. De aanleverspecificaties voor foto’s zijn als volgt:

  • Foto’s dienen in landscape-formaat worden aangeleverd.
  • Bestandsformaat bij voorkeur JPEG (of .jpg)
  • Onze nieuwsredactie verwerkt alleen hoge resolutie foto’s. Foto’s dienen bij voorkeur 1920 pixels breed en 1080 pixels hoog te zijn. De minimale breedte voor een foto is 1000 pixels.
  • Geen watermerk op de foto(‘s)
  • Hoge kwaliteit foto’s: scherp en niet te donker of overbelicht

Door het aanleveren van nieuws, tips, persberichten en/of foto’s gaat de contribuant er mee akkoord dat Omroep Castricum deze content mag gebruiken. De content op de websites en/of diensten van Omroep Castricum wordt met zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat deze content onvolledig is en/of onjuistheden bevat. Omroep Castricum sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade.

Advertenties

Meest gelezen

Laatste C-TV uitzending