Adverteren op onze website?

Wie het nieuws uit de gemeente Castricum het eerst wil lezen, gaat naar castricum105.nl of c-tv.nl. De website richt zich op nieuws, dat wordt ondersteund door foto’s, audio en video. Daarnaast is het mogelijk om via internet live radio te luisteren. Adverteren op de websites van Omroep Castricum? Dat kan! Neem vrijblijvend contact op via adverteren@castricum105.nl of 06 480 49 350.

Bereik
Per dag bereikt de website zo’n 500 unieke bezoekers.

Mogelijkheden
De reclamemogelijkheden bestaan uit verschillende banners op de website, de banners worden op elke pagina weergegeven in de rechter kolom.

Productie
De advertenties voor de website worden gemaakt door professionele vormgevers; geheel vormgegeven naar uw huisstijl en wensen, uiteraard kunt u zelf ook een banner aanleveren in het formaat 300 x 250 pixels

Kosten
Adverteren op de internetpagina van Omroep Castricum is niet duur. Voor ieder budget is een succesvolle campagne haalbaar. Bovendien is adverteren via internet, ten opzichte van bijvoorbeeld de gedrukte media veel directer, bezoekers die op uw banner klikken worden direct doorgestuurd naar uw website.

maanddrie maandenzes maandentwaalf maanden
1 banner ( formaat 300 x 250 pixels )€ 60,00€ 150,00€ 300,00€ 600,00

Bedrag is exclusief btw, exclusief productiekosten. Bij de advertentie wordt een link opgenomen naar de website van de adverteerder. U betaalt niet per klik.

Altijd succes
Steeds meer ondernemers ontdekken dat internet reclame werkt. Tegen een relatief laag tarief zijn vele bezoekers van onze website in de regio van Castricum te benaderen. Dat maakt adverteren op de website van Omroep Castricum zeer interessant. Vele ondernemers hebben reeds succesvolle campagnes gevoerd met naamsbekendheid èn omzet verhoging tot gevolg. Om het maximale uit uw campagne te halen kunt u adverteren op de website van Omroep Castricum combineren met adverteren op C-TV en Castricum105. Vraag via onderstaand contact adres naar de mogelijkheden.

Contact
Heeft u interesse in adverteren of wilt u meer informatie ontvangen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via adverteren@castricum105.nl of 06 480 49 350.

Advertenties

Meest gelezen

Laatste C-TV uitzending