Adverteren op Castricum105?

Radio altijd en overal
Tegenwoordig hebben mensen overal de radio aanstaan. Geen medium weet zo goed het publiek dagelijks te benaderen. Zo ook Castricum105: op de wekkerradio, in winkels, op het werk, in de auto, tijdens het studeren. Kortom: 24 uur per dag.

Kijk- en luisterdichtheid
Uit recent (landelijk) onderzoek is gebleken dat de lokale radiozender goed bekend is onder de Nederlanders: 86% weet van het bestaan van de lokale zender. Het weekbereik van de lokale zender ligt rond de 12%, het dagbereik rond de 4%. Met een jaarbereik van zo’n 25% scoort de lokale zender ongeveer net zo goed als Slam! FM of BNR Nieuwsradio.

Bereik
Castricum105 bereikt via haar etherzender in de regio Beverwijk – Alkmaar ruim 400.000 potentiële luisteraars. Daarnaast is Castricum105 te beluisteren op de kabel in de woonkernen Akersloot, Bakkum, Castricum, Limmen & De Woude. Ook wordt er veel geluisterd naar onze internet stream. Daarmee wordt uw commercial dus wereldwijd uitgezonden.

Via de digitale kabel van Ziggo is Castricum105 in een groot deel van Noord-Holland (buiten de gemeente Castricum in de regio’s Beverwijk, Heerhugowaard, Den Helder, Hoorn en Enkhuizen).

Behalve via Ziggo, is Castricum105 ook te ontvangen via andere aanbieders als KPN, Tele2 en Telfort. Daarmee is Castricum105 voor iedereen te ontvangen in de gemeente Castricum.

Mogelijkheden
Castricum105 biedt adverteerders een uniek platform voor hun commerciële boodschap. U kunt tegen aantrekkelijke tarieven adverteren met radiocommercials of audioboards. Daarnaast biedt Castricum105 adverteerders ook de mogelijkheid om via het RDS-systeem op de kabel en in de ether een reclameboodschap onder de aandacht te brengen.

Productie
U kunt rekenen op een uitstekende begeleiding bij uw campagne. Zo wordt uw radiocommercial geproduceerd door professionele reclamestemmen en audiovormgevers en adviseren wij u zonodig in de beste mogelijkheden. Multi Action uit Alkmaar verzorgt de productie van radiocommercials.

Altijd succes
Steeds meer ondernemers ontdekken dat radio reclame werkt. Tegen een relatief laag tarief zijn vele luisteraars met een hoge frequentie in de regio van Castricum te benaderen. Dat maakt adverteren op Castricum105 zeer interessant. Vele ondernemers hebben reeds succesvolle campagnes gevoerd met naamsbekendheid én omzetverhoging tot gevolg. Om het maximale uit uw campagne te halen kunt u adverteren op Castricum105 combineren met adverteren op C-TV en de website van Omroep Castricum. Vraag via onderstaand contact adres naar de mogelijkheden.

Tarieven
Download de tarievenkaart van Castricum105 hier.

Commercial
Plaatsing in reclameblok, direct na het NOS Journaal (op het hele uur).

maanddrie maandenzes maandentwaalf maanden
6x per dag€60€55€50€40
9x per dag€75€70€60€50
18x per dag€140€130

Alle bedragen zijn per week en zijn exclusief btw en productiekosten. Voor een commercial in het reclameblok geldt een standaardlengte van 30 seconden. Er gelden aangepaste tarieven voor aangepaste lengtes (10 seconden = 80%, 20 seconden = 90%, 40 seconden = 120%).

Audioboards
Een audioboard kan een specifiek programma ondersteunen ‘Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door…’, maar kan ook in het reclameblok worden geplaatst: ‘De programma’s van Omroep Castricum worden mede mogelijk gemaakt door…’.

afleveringdrie maandenzes maandentwaalf maanden
radiospecial€50
radioprogramma€150€250€450
reclameblok€200€300€500
tijdnotatie journaal€1.100€1.800

Bedragen in deze categorie gelden voor de gehele periode, exclusief btw en exclusief productiekosten.

RDS
Uw reclameboodschap kan ook worden geplaatst in RDS, waarmee tekst kan worden doorgegeven via autoradio’s.

drie maandenzes maandentwaalf maanden
reclameboodschap€300€500€800

Bedragen gelden voor de gehele periode, exclusief btw. Er gelden geen productiekosten.

Contact
Heeft u interesse in adverteren of wilt u meer informatie ontvangen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via adverteren@castricum105.nl of 06 480 49 350. Onze contactpersoon voor adverteerders is Jan Uiterwijk.

Advertenties

Meest gelezen

Laatste C-TV uitzending