Adverteren op C-TV?

Adverteren op C-TV?

C-TV: Castricum in beeld!
C-TV zendt 24 uur per dag uit in de gemeente Castricum. C-TV zendt uiteenlopende documentaires uit en wanneer er geen documentaires zijn is er op C-TV een kabelkrant te zien. De kabelkrant heeft diverse rubrieken, waaronder lokaal en regionaal nieuws, activiteiten in de regio, sportnieuws en verenigingsinformatie. Op de achtergrond van de kabelkrant zijn de radiouitzendingen van Castricum105 te beluisteren.

Kijk- en luisterdichtheid
Uit recent onderzoek is gebleken dat gemiddeld 25% van alle inwoners per week naar de gehele cyclus van de kabelkrant op C-TV kijkt! Uw advertentie bereikt dus een groot publiek.

Bereik
Uw advertentie op C-TV is in de ruim 15.350 huishoudens in alle woonkernen van de Gemeente Castricum te zien via het analoge pakket van Ziggo maar ook via Ziggo Digitaal. In Castricum en Bakkum is C-TV digitaal te ontvangen op Kanaal 41 en in Akersloot, Limmen en de Woude via Kanaal 46.

Naast de Gemeente Castricum is C-TV ook in een groot deel van Noord-Holland (op het kaartje: de rode en gele gebieden). Het totale bereik van C-TV komt daarmee op 300.000 huishoudens!

Daarnaast is C-TV in Castricum te zien via de pakketten van KPN, Tele2 en XS4ALL. Via de website van Omroep Castricum is C-TV zelfs wereldwijd te ontvangen.

Mogelijkheden
C-TV biedt adverteerders een uniek platform voor hun commerciële boodschap. U kunt tegen aantrekkelijke tarieven adverteren met een sheet op de kabelkrant. Daarnaast biedt C-TV adverteerders ook de mogelijkheid te adverteren met een dynamische advertentieboodschap in de vorm van bewegend beeld.

Productie
De advertenties voor C-TV worden gemaakt door professionele vormgevers; geheel vormgegeven naar uw huisstijl en wensen.

Altijd succes
Steeds meer ondernemers ontdekken dat tv reclame werkt. Tegen een relatief laag tarief zijn vele kijkers met een hoge frequentie in de regio van Castricum te benaderen. Dat maakt adverteren op C-TV zeer interessant. Vele ondernemers hebben reeds succesvolle campagnes gevoerd met naamsbekendheid èn omzet verhoging tot gevolg. Om het maximale uit uw campagne te halen kunt u adverteren op C-TV combineren met adverteren op Castricum105 en de website van Omroep Castricum. Vraag via onderstaand contact adres naar de mogelijkheden.

Tarieven
Download hier onze tarievenkaart voor C-TV.

Advertentiesheet in reclameblokkabelkrant
Uw reclamesheet (afbeelding) wordt 2 à 3 keer per uur getoond en is dan 15 seconden fullscreen in beeld.

maanddrie maandenzes maandentwaalf maanden
1e sheet€60€50€40€30
2e sheet (i.c.m. eerste sheet)€25€20€15€10
3e sheet (i.c.m. eerste twee sheets)€10€10€10€10

Bedragen zijn per week, exclusief btw en exclusief productiekosten. U mag ook zelf een afbeelding aanleveren, neem contact met ons op voor de aanleverspecificaties.

Dynamische reclame in reclameblok kabelkrant
Uw reclamespotje van 25 seconden, zo’n 35 keer per dag op televisie.

één weektwee wekenéén maand
commercial€550€950€1.600

Bedragen gelden voor de hele periode en zijn exclusief btw en productiekosten.

Advertentiesheet voor en na Couleur LoCALe
Couleur LoCALe is de maandelijkse talkshow van Omroep Castricum. U kunt uw sheet 15 seconden voor én na de uitzending in beeld brengen. Elke uitzending van Couleur LoCALe wordt twee weken lang, zes keer per dag getoond.

drie uitzendingenvijf uitzendingentien uitzendingen
advertentiesheet€250€375€600

Bedragen gelden voor de hele periode en zijn exclusief btw en productiekosten.

Dynamische commercialspot voor en na Couleur LoCALe
Couleur LoCALe is de maandelijkse talkshow van Omroep Castricum. U kunt nu uw dynamische reclamespot laten opnemen in het reclameblok voor én na het programma. Elke uitzending van Couleur LoCALe wordt twee weken lang, zes keer per dag getoond. Uw spot wordt, na productie, ook beschikbaar gesteld voor uw website ofsocial media kanalen.

drie uitzendingenvijf uitzendingentien uitzendingen
advertentiesheet€1.050€1.200€1.800

Bedragen gelden voor de hele periode en zijn exclusief btw en productiekosten.

Advertentiesheet voor en na televisieprogramma’s C-TV
C-TV maakt regelmatig registraties van actuele gebeurtenissen of documentaires over interessante, lokale onderwerpen. Als ondernemer kunt u ‘rondom’ deze uitzendingen adverteren. Uw sheet (afbeelding) is voor en na de uitzending 15 secondenfull screenin beeld.

vijf uitzendingentien uitzendingen
advertentiesheet€250€450

Bedragen gelden voor de hele periode en zijn exclusief btw en productiekosten.

Contact
Heeft u interesse in adverteren of wilt u meer informatie ontvangen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via adverteren@castricum105.nl of 06 480 49 350. Onze contactpersoon is Jan Uiterwijk.

Heeft u interesse in adverteren of wilt u meer informatie ontvangen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via adverteren@castricum105.nl of 06 480 49 350.

Advertenties

Meest gelezen

Laatste C-TV uitzending