NLdoet in gemeente Castricum

NLdoet in gemeente Castricum

CASTRICUM - Wil je een dagje de handen uit de mouwen steken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling in jouw gemeente? Doe dan mee met NLdoet op 28 en 29 mei, de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

 

Je maakt kennis met vrijwilligerswerk en helpt een organisatie een klus te klaren. Met NLdoet maak je op 1 dag een groot verschil voor een ander. En het is nog gezellig ook!

Door corona is NLdoet dit jaar weer anders dan anders. Elke organisatie zal daarom de richtlijnen in de gaten houden en kijken of de activiteit door kan gaan.

In de gemeente Castricum zijn activiteiten aangemeld, door SIG voor de bewoners met een beperking, de Tuin van Kapitein Rommel, scouting De Boshutten, Zorgboerderij Buitenkans, peutergym in Limmen en Zorgcentrum de Cameren in Limmen.

Meld je aan op de site www.nldoet.nl en kies voor Castricum. Je kunt kiezen of je alleen, met iemand samen of een groep deelneemt.

Heb je intresse in vrijwilligerswerk, kijk op de site van het Vrijwilligers Informatie Punt Castricum www.vrijwilligerswerkcastricum.nl of bel naar 0251- 65 65 62.

foto: aangleverd