Streekmarkt Bakkum weer gestart

Streekmarkt Bakkum weer gestart

BAKKUM – Het voorjaar is gestart en dat betekent dat de streekmarkt op het Strandvindersplein in Bakkum ook weer gaat beginnen, voorlopig weer tot eind september, elke woensdag staat deze streekmarkt weer op het pleintje. Op deze streekmarkt staan o.a. de kaasboer, met een keur aan kazen, warme bakker Bak‘m, de Pluktuin, de Groene slager Hans van Borre en de Duintuin. Ook is er een kraam met de heerlijkste Italiaanse Pasta’s, Pesto’s en Olijfolie. Verder worden er pogingen ondernomen de ‘Truffel Sisters’ uit Limmen ook te verleiden plaats te nemen op de markt, met hun eigen gefabriceerde Slagroom, Advocaat, Limoncello en Ameretto Truffels. Een lust voor het oog, met tongstrelende, veelal biologische producten. Foto: Aart Tóth