SocialBoost helpt jongeren uit de dip

SocialBoost helpt jongeren uit de dip

REGIO - Maandag 26 april start MEE & de Wering het project SocialBoost!. SocialBoost is er voor iedereen die abnormaal veel zin heeft om weer wat tofs te gaan doen.

Het project is speciaal voor jongeren die een sociale boost kunnen gebruiken en tegelijkertijd iets positiefs willen doen voor hun omgeving.

Volgens coach Sanne van MEE & de Wering snijdt het mes bij dit project aan meerdere kanten. SocialBoost geeft de jongeren, die al maanden weinig te doen hebben, weer een echte energiekick. En kom je door SocialBoost met nieuwe mensen en dingen in aanraking.

Ben je tussen de 14 en 27 jaar en woon je in Alkmaar, Bergen, Castricum, Heiloo of Uitgeest dan kun je je opgeven via de website van SocialBoost: https://socialboost.meewering.nl. Deelname is gratis.

Met vier uurtjes per week volg je een programma dat je sociale leven in de lift zet. Aanmelden kan met een vriend of vriendin, of alleen. Meld je je alleen aan dan wordt je gekoppeld aan een maatje.

Voor de beste duo's zijn er geldprijzen te winnen! Het duo dat de challenges het beste uitvoert, wint aan het eind van het project € 300. Het stel dat op de tweede plaats komt wint € 200 en het derde duo wint € 100.

foto: Omroep Castricum