Sport, omgeving en geschiedenis in Couleur LoCALe

Sport, omgeving en geschiedenis in Couleur LoCALe

CASTRICUM - Sander Verschoor ontvangt in de nieuwe aflevering van Couleur LoCALe vier gasten aan tafel. Met Paul Slettenhaar praat hij over de nieuwe omgevingsvisie voor de gemeente, John Heideman vertelt over zijn plannen voor de kunstbunker, Peter van Splunter is de voorzitter van het Platform Sport en Arjan de Zeeuw is de coach van Vitesse '22.

Slettenhaar roept inwoners op om mee te denken over de nieuwe omgevingsvisie voor de gmeente. In dit document worden keuzes gemaakt over hoe Castricum er de komende jaren uit moet zien. Inowners kunnen meedenken via de website www.ikdenkmeeovercastricum.nl.

John Heideman is dé historicus die alles weet over de oorlogsgeschiedenis van Castricum. Hij droomt al heel lang over nieuwe kansen voor de kunstbunker in de duinen bij Castricum. Komt dat misschien dichterbij?

Peter van Splunter is voorzitter van het Platform Sport en komt op voor de belangen van de 84 sportverenigingen binnen de gemeente. Een van die verenigingen is Vitesse '22, waar Arjan de Zeeuw de trainer van is. Sporten in coronatijd is ingewikkeld, hoe gaat het er aan toe bij een voetbalvereniging?

Couleur LoCALe is twee weken lang te zien op C-TV om 09:00 uur, 12:00 uur, 15:00 uur, 18:00 uur, 21:00 uur en 23:00 uur. De uitzending is ook terug te zien op de website van Omroep Castricum en op het YouTube-kanala van de omroep.