Mull Mode verdwijnt uit de Dorpsstraat.

CASTRICUM – Mull Mode in de Dorpsstraat met zicht op het Dorpsplein, zowat de mooiste plek in het Dorpshart, gaat verdwijnen. Niet op stel en spong, maar in de loop van 2022. Mede vanwege het veranderen van het winkelpatroon bij consumenten is er meer aandacht voor " Funshoppen " in kleinere winkels. Vandaar dat eigenaar Marco van Hall van Mull Mode heeft besloten daarop in te spelen en het wat kleiner te gaan voortzetten, maar wel met hetzelfde heren, dames en schoenen assortiment. Waar dit precies in het Dorpshart gaat plaatsvinden blijft nog even een verrassing. Tijd dus om na te gaan denken wat er zoal in het huidige pand van Mull Mode gevestigd zou kunnen worden. Nou, als je het aan passanten vraagt is het al snel duidelijk; “ De Action” Buiten de aantrekkingskracht van de Action zou dit zeker het gehele Dorpshart een positieve lift geven en meer winkelend publiek aantrekken. Uiteraard zijn er voor en tegenstanders, maar wie weet in 2022? Foto: Aart Tóth