Online bijeenkomst ‘Je puber in coronatijd'

Online bijeenkomst ‘Je puber in coronatijd'

REGIO - GGD Hollands Noorden organiseert dinsdag 20 april de online bijeenkomst ‘Je puber in coronatijd. Wat kun je doen?’

 

Het leven van jongeren is anders door de coronatijd. Ze missen school, sport, hun vrienden en kunnen niet de dingen doen die in deze levensfase belangrijk voor ze zijn. Dat kan als ouder vragen of zorgen geven.

Tijdens deze online bijeenkomst gaat Steven Pont, ontwikkelingspsycholoog en opvoedcoach, in op de invloed van de coronatijd op pubers en jongeren.

Je krijgt antwoord op vragen zoals: Wat betekent deze tijd voor jongeren? Wat hebben jongeren nodig? Hoe kunt u als ouder uw kind ondersteunen? Maar ook: Welke gevolgen heeft deze tijd op de ontwikkeling van jongeren nu en later?

Deze gratis online bijeenkomst is op dinsdag 20 april van 20.00 tot 21.15 uur. Ouders kunnen zich aanmelden via https://ggd-hollandsnoorden.live.opleidingsportaal.nl/Aanbod/. Er is een maximum aan het aantal deelnemers dus geeft u snel op.

Heeft u nu al vragen dan kunt u bellen met 088-01 00 550 voor het maken van een (online) afspraak met een opvoedadviseur. Mailen kan ook via positiefopvoeden@ggdhollandsnoorden.nl.

Meer informatie over opvoeden is te vinden op de website: www.positiefopvoeden.nl regio Noord-Holland-Noord en www.ggdhollandsnoorden.nl.

afbeelding: aangeleverd