Le Champion annuleert Alkmaarse sportevenementen

REGIO - Sportorganisatie Le Champion heeft besloten het fietsevenement de Ronde van Noord-Holland, het hardloopevenement de Alkmaar City Run by Night en het wandelevenement de Plus Wandel4daagse Alkmaar in hun normale, fysieke vorm te annuleren.

 

De evenementen komen net iets te vroeg en Le Champion heeft geen alternatieve datum kunnen vinden, aangezien er te weinig ruimte is op de evenementenkalender van 2021.

Wel worden er virtuele alternatieven georganiseerd en wordt er optimistisch gekeken naar de evenementen in het najaar.

De virtuele editie van De Ronde van Noord-Holland vindt plaats in het weekend van 24 en 25 april. De Alkmaar City Run by Night komt met een virtueel alternatief van woensdag 12 t/m zondag 16 mei. De Plus Wandel4daagse Alkmaar thuiseditie vindt in de derde week van juni plaats.

Meer informatie: www.lechampion.nl

foto: aangeleverd