2e ronde gratis activiteiten voor jongeren

CASTRICUM - De succesvolle activiteiten voor jongeren in Castricum om sportdeelname te stimuleren vragen om een herhaling. Het is belangrijk dat jongeren blijven bewegen en hun sociale contacten kunnen onderhouden.

 

Vandaar dat Team Sportservice Kennemerland samen met de jongerenwerkers van Stichting Welzijn op 6,7 en 8 april weer gratis activiteiten aanbieden voor jongeren, van 12 t/m 18 jaar.

Dinsdagavond 6 april staat Archery Attack ingepland. Dit is een unieke combinatie van boogschieten, paintball en trefbal.

Woensdagavond 7 april staat bubbel-bumpervoetbal op het programma. Een hilarische activiteit, waarbij overeind blijven een kunst is.

Donderdagavond 8 april wordt afgesloten met een gave bootcamp les van Full of Life. Dit is een combinatie tussen kracht, uithoudingsvermogen en vooral veel plezier.

Alle activiteiten vinden plaats op het honk- en softbalveld in Castricum op Puikman 2. Ben jij super sportief of juist helemaal niet sportief? Geen enkel probleem, alle jongeren van 12 t/m 18 jaar zijn welkom.

Enthousiast? Meld je aan via: www.sportenbewegenincastricum.nl/activiteitenaanbod-2021. Houd je aan de maatregelen van het RIVM rondom corona.

Vragen? Neem dan contact op met buurtsportcoach Winnie Assendelft via wassendelft@teamsportservice.nl.

foto: aangeleverd