Topatleten Laura en Lisanne rijden groen

CASTRICUM - Als je op weg bent naar de Olympische Spelen… dan moet je mobiel zijn. En dat zijn de topatleten Lisanne en Laura de Witte dus ook.

 

Donderdag 28 januari hebben Zusjes De Witte een nieuw sponsorcontract met Ciska en Rob van der Wal van CiRoPack getekend. Daarmee zijn de opvallende, groenen VW UP’s ingeruild voor een superfijne Volkswagen ID.3.

De letterlijk groene auto’s vallen op, ook vanwege de teksten van de hashtags #ZusjesDeWitte en #RoadToTokyo, in de CiRoPack-groene kleur.

De route van de zusjes gaat niet alleen naar de Olympische Spelen in Tokyo, maar ook naar de Olympische Zomerspelen in Parijs in 2024, zo is het streven. In de tussentijd reizen de atleten lekker elektrisch door Nederland.

“Voor wedstrijden stappen we regelmatig in het vliegtuig en ik besef mij dat het een belasting voor het milieu is. Ik ben heel blij dat ik nu een elektrische auto heb en zonder grote voetafdruk op de wereld naar wedstrijden en trainingen in Nederland kan rijden”, vertelt Lisanne.

foto: aangeleverd