Contract trainers herenselectie FC Castricum verlengd

CASTRICUM – FC Castricum en de trainers van de herenselectie zijn 2021 goed begonnen. In een meer dan teleurstellend sportseizoen, waarin maar enkele wedstrijden zijn gespeeld, werden begin januari de contracten voor het seizoen 2021-2022 ondertekend.

 

De 37-jarige Haarlemmer Ralph Blom en de 33-jarige Uitgeester Felix Aerts hebben het eerste elftal van FC Castricum onder hun hoede. Zowel Ralph als Felix, hebben genoten van de vliegende start in het huidige competitiejaar.

Met drie gewonnen wedstrijden staat het team aan kop, maar de maatregelen omtrent het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus gooide roet in het eten.

Toch biedt deze mooie start perspectief en beide heren staan dan ook te popelen om weer onder normale omstandigheden verder te gaan.

Het contract van Michel Dalmolen, trainer van het tweede heren seniorenteam is ook verlengd. Het 2e speelt op het hoge niveau van de 1e klasse. "Ieder jaar is het een uitdaging om te handhaven op dit niveau," vertelt Dalmolen.

foto: v.l.n.r. Felix Aerts, Ralph Blom en Michel Dalmolen (aangeleverd)