Buurt- en Thuiszorg verrast met dinerbon

Buurt- en Thuiszorg verrast met dinerbon

CASTRICUM – Een geweldig initiatief van de gemeente Castricum, om de medewerkers van de Buurt- en Thuiszorg in het zonnetje te zetten voor hun werk in deze Coronatijd. Het is immers erg belangrijk dat die Buurt- en Thuiszorg in stand blijft en gewaardeerd wordt. Daarom stonden burgemeester Toon Mans en wethouder Paul Slettenhaar voorop om vier organisaties van de Buurt- en Thuiszorg, te weten Buurtzorg, Viva Zorggroep, Zorgbalans en Evean, te verrassen met een dinerbon voor de medewerkers, te besteden bij de plaatselijke horeca. Omdat de horeca gesloten is kan het ook besteed worden bij de afhaal en bezorgmaaltijden. Een geweldig initiatief, waarbij zowel de medewerkers van de Buurt- en Thuiszorg , alsook de plaatselijke horeca niet vergeten wordt. Dit geheel is gefinancierd door de gemeente Castricum en Koninklijke Horeca Nederland. Hulde daarvoor! Foto: Uitreiking van de dinerbon door burgemeester Mans en wethouder Slettenhaar, aan vertegenwoordigers van Buurt- en Thuiszorg organisaties, geheel volgens de Corona-regels. Foto: Aart Tóth