Burgemeester Mans te gast bij Couleur LoCALe

Burgemeester Mans te gast bij Couleur LoCALe

CASTRICUM - In de eerste uitzending van 2021 ontvangt Peter van Raalte van Omroep Castricum één gast in Couleur LoCALe: burgemeester Toon Mans. Met hem wordt teruggeblikt op 2020 en vooruitgekeken naar 2021, aan de hand van 21 vragen.

Normaal gesproken organiseert de gemeente een Nieuwjaarsbijeenkomst in het gemeentehuis. Vanwege de corona-beperkingen kan dat nu niet, daarom is er op C-TV een nieuwjaarsinterview te zien. 

Peter van Raalte vraagt onder meer naar de favoriete kleur van de container, of de burgemeester meedoet aan Dry January en of de jaarwisseling wat hem betreft goed verlopen is. Ook kijkt hij vooruit naar 2021, het jaar van de vaccinaties en hopelijk het einde van de coronacrisis.

Couleur LoCALe is twee weken lang te zien op C-TV om 09:00 uur, 12:00 uur, 15:00 uur, 18:00 uur, 21:00 uur en 23:00 uur. De uitzending is ook terug te zien op het YouTube-kanaal van de omroep en op de website van Omroep Castricum.