Webinar en voordelige inkoopactie woningisolatie

Webinar en voordelige inkoopactie woningisolatie

CASTRICUM - Gemeente Castricum start i.s.m. het Duurzaam Bouwloket een collectieve inkoop voor woningisolatie.

 

Een collectief van vakkundige regionale isolatiebedrijven biedt inwoners de mogelijkheid om via www.duurzaambouwloket.nl/castricumisoleert een scherp geprijsde vrijblijvende offerte aan te vragen.

Er wordt samengewerkt met gerenommeerde regionale isolatiebedrijven die een scherp geprijsd aanbod op maat maken voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie, dakisolatie en isolerende beglazing.

Zij komen geheel vrijblijvend en gratis langs voor het maken van een offerte. U kunt tot 15 januari 2021 gebruik maken van dit aanbod.

U bent ook van harte welkom om deel te nemen aan een online bewonersavond. Een onafhankelijk adviseur van het Duurzaam Bouwloket geeft advies over belangrijke aandachtpunten en subsidie- en financieringsmogelijkheden.

U kunt dan vragen stellen via een live chat. Deze live-uitzendingen kunt u volgen via uw computer, tablet of smartphone en vinden plaats op:
- maandag 26 oktober van 20:30 tot 21:15 uur
- donderdag 29 oktober om 20:30 tot 21:15 uur

Graag vooraf aan te melden via www.duurzaambouwloket.nl/webinar-castricumisoleert.

De Rijkdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) stelt een subsidie beschikbaar voor woningeigenaren die minimaal 2 energiebesparende maatregelen hebben uitgevoerd.

De Subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH) is aan te vragen via www.rvo.nl.