Emergo en Toonbeeld organiseren open muziekles voor jonge kinderen

CASTRICUM - Woensdagmiddag 21 oktober organiseren Toonbeeld en muziekvereniging Emergo Castricum samen een open muziekles.

 

Hier kunnen kinderen van 5 tot 9 jaar kennis maken met muziek, verschillende instrumenten en noten. Docent Nico Strubbe laat de kinderen spelenderwijs zien wat je allemaal kunt doen met klank, muziek en ritmes.

Enthousiaste kinderen tot 7 jaar kunnen zich na afloop aanmelden om te starten bij de Notenkrakers. Vanaf 7 jaar kan gestart worden met de Blazerklas, waar met behulp van de blokfluit op leuke wijze een muzikale basis wordt gelegd.

De open les start om 13.00 uur bij Toonbeeld in Geesterhage en duurt ongeveer 45 minuten. In verband met alle maatregelen is aanmelden vooraf gewenst. Dit kan via www.toonbeeld.tv/form-view/5 of door een email te sturen naar info@emergo.org.

Meer informatie over de verschillende cursussen en tarieven is te vinden op www.toonbeeld.tv/hafabra-opleiding/.

foto: aangeleverd