Vier Castricumse jongeren krijgen horecaverbod

Vier Castricumse jongeren krijgen horecaverbod

CASTRICUM - Vier Castricumse jongeren, in de leeftijd van 20 tot 24 jaar en deel uitmakend van een groepje jongeren die al een tijd overlast veroorzaken in het weekend, krijgen de komende weekenden een horecaverbod en mogelijk een gebiedsverbod van de gemeente. Daarover schrijft NH Nieuws.

Het is een zwaar middel maar de gemeente ziet geen andere mogelijkheid om deze overlast te stoppen, aldus een woordvoerder van de gemeente tegen NH Nieuws.

De jongeren, alle vier uit Castricum, zijn volgens de politie en de boa's vervelend aanwezig in het centrum, drinken in het openbaar, maken ruzie en luisteren niet naar de beveiligers. Zaterdag zullen er zeven boa's en beveiligers rondlopen in het centrum en de polite zal extra aanwezig zijn.

De gemeente Castricum had zich al voorbereid op een drukker uitgaansweekend, omdat de omliggende gemeenten behoren tot een veiligheidsregio met verscherpte coronamaatregelen.

Foto: Omroep Castricum