OVC eet in de openlucht

CASTRICUM – Het had wat voeten in de aarde, het organiseren van een ledenraadsvergadering in deze Corona-tijden. De Ondernemers Vereniging Castricum had zich genesteld bij het Ruiterhuys in de openlucht, met ook die 1½ Corona-meter regel. Dat ging prima, waarna alle zaken zoals herverkiezingen, financiële verantwoording en toekomstplannen aan bod kwamen.

Ook ondernemers van de Castricummer Werf deden een duit in het zakje, met veel lof over de inzet van het OVC bij het realiseren van hun toekomstplannen. Aansluitend was er een prima verzorgde barbecue, met vleesgerechten, maar ook aan de vegetariërs was gedacht. Compleet met alcoholische drankjes dan wel zonder. Kortom een succesvol samenzijn met natuurlijk ook netwerken en het uitwisselen van geruchten.

 

 

Op de foto scheidend penningmeester Kasper Oldenburger en de nieuw gekozen Riane Demmers, die met een bloemetje door voorzitter Leo van Schoonhoven werd verwelkomt .

Foto:  Rob Berkemeier - aangeleverd