Fit blijven met galerij- en balkongym in Coronatijd

Fit blijven met galerij- en balkongym in Coronatijd

CASTRICUM - Wekelijks wordt voor bewoners van de Offenbachflat en flat De Weere ‘beweging op afstand’ geboden om fit te blijven in Coronatijd.

 

De activiteiten worden aangeboden door Welzijn Castricum en Team Sportservice Kennemerland. Instructeurs verzorgen de korte bewegingsactiviteiten vanaf de straat.

Bij de Offenbachflat kan vanaf de galerij en in De Weere vanaf het balkon deelgenomen worden en dat kan staand of zittend. De activiteit duurt 30 minuten, of zolang bewoners deel willen nemen.

Bewoners van de flats krijgen een flyer in hun brievenbus met informatie over de dag en het tijdstip waarop het half uurtje bewegen zal zijn.

In Limmen en Akersloot wordt onderzocht of de bewegingsactiviteiten ook daar geboden kunnen worden.  Wie het leuk lijkt deze activiteit in de eigen wijk of bij de flat te laten plaatsvinden, kan contact opnemen met:

Welzijn Castricum: Nina Meijers telefoon: 06 417 716 31, mail: n.meijers@welzijncastricum.nl of met Team Sportservice Kennemerland: telefoon 06 112 712 05, mail jvantunen@teamsportservice.nl

foto: de Weere (Omroep Castricum/Cees Dekker)