Dansstudio Dentro danst voor Save the Children

REGIO - Dansstudio Dentro organiseert een dansmarathon voor Save the Children. Twaalf uur lang wordt er gedanst, gezongen en toneelgespeeld. Iedereen van jong tot oud kan mee komen dansen.

In de vorm uiteenlopende lessen kan je mee doen aan Zang, Urban, Musical, Modern, Klassiek ballet, Hiphop, Salsa, Pilates, Latin en Spel. De docenten staan als één team achter Save the Children en zetten zich belangeloos in voor deze dansmarathon. Iedereen van jong tot oud kan mee doen.

Save the Children werkt in 120 landen met lokale hulpverleners en helpt kinderen in nood als gevolg van armoede, conflicten en rampen. Kinderen komen in deze situaties als eerste in de knel.

Ze raken ondervoed, worden ziek, blijven alleen achter, zijn onveilig en raken getraumatiseerd. Als gevolg hiervan lopen zij het risico te overlijden, misbruikt te worden, kinderarbeid te moeten verrichten of te belanden in een kindhuwelijk.

De dansmarathon is op zondag 6 oktober van 10.00 uur tot 22.00 uur in Dansstudio Dentro aan de Edisonweg 12 in Alkmaar. De hele ochtend, middag én avond kun je lessen volgen van één uur. Deelname aan een les kost € 2,- welke regelrecht naar Save the Children gaat!

De deuren staan de hele dag wijd open voor een ieder die deze dag een bijdrage wil leveren, want je kan ook op een andere manier een steentje bij dragen. Bijvoorbeeld door middel van het doneren van hapjes en drankjes of door de Vrije Donatie Pot te spekken.