Kosteloze workshop communicatie voor vrijwilligers

CASTRICUM - Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn Castricum organiseert de workshop ‘Nieuwe communicatie-inzichten' voor vrijwilligers. Deze kosteloze workshop gaat over effectief omgaan met klanten, deelnemers en collega vrijwilligers.

 

Als vrijwilliger wil je cliënten en deelnemers goed begeleiden en adequaat communiceren met collega-vrijwilligers of deze vrijwilligers effectief ondersteunen.

Je wilt graag zo goed mogelijk overkomen en begrepen worden door de ander. Dan is het belangrijk te weten hoe je zelf communiceert en hoe dat bij de ander binnenkomt.

In deze workshop zal Wessel Louis, trainer/coach in gedragscommunicatie handvatten en inzichten aanreiken om hiermee aan de slag te gaan.

In de interactieve workshop krijg je op speelse wijze inzicht in het eigen voorkeursgedrag, inzicht in de stijlen van anderen en handvatten om beter af te stemmen op de ander. Verbaal en non-verbaal.

De workshop wordt op dinsdag 29 oktober gehouden in Geesterhage in Castricum van 19:00 tot 21:30 uur. Er zijn geen kosten aan de workshop verbonden.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn Castricum, Geesterduinweg 5, Castricum. Telefoon: 0251 65 65 62.

Aanmelden voor de workshops kan snel via de link www.vrijwilligersacademiebuch.nl.