Bakkumse Bierstube wint Bakkum Bruist verkiezing

BAKKUM - De Bakkum Bruist jury, bestaande uit TV icoon Henny Huisman, wethouder Ron de Haan en Bakkum Bruist ambassadeur Roxy Schreuder hebben na een inspectie de winnende straat bekend gemaakt.

 

Zij verkozen de Duinakker tot meest bruisende straat van 2019. Zij werden verwelkomd in een Bierstube, met buren die uitgedost waren in dirndl en lederhosen met veel worst, bier en plezier. Het opvallendste huis vond de jury dit jaar in de Tetburgstraat met de hartenkreet: No Brexit!

Het jurypanel gaf de straten Koningsduin en Stetweg een eervolle vermelding. Zij hadden dit jaar groots uitgepakt met de thema’s Bingo en Zeeschatten zoeken.

Primeur op het dorpsfeest was het Bakkumse Boemeltreintje dat elk ritje bomvol zat. Een van de passagiers was een oudere dame die per trein voor het eerst de nieuwe wijk Koningsduin bezocht. Ze vond het er geweldig!

Volgend jaar zal dankzij alle vrijwilligers en sponsoren de vijfde editie van Bakkum Bruist plaatsvinden, en is er weer gelegenheid om buren en buurten met elkaar te verbinden.

foto: William Richards photography