AVC pupillen bij Noord-Hollandse top

CASTRICUM - Maar liefst 21 AVC pupillen hebben tijdens de competitiefinale op zaterdag 14 september in Heerhugowaard prima prestaties laten zien.

 

De vereniging scoorde een beker, twee medailles en een clubrecord. Aan deze finale deden de beste pupillen uit heel Noord-Holland mee.

De dag begon met een heus openingsdefilé. Ruim 400 atleetjes presenteerden zich onder luid applaus aan het publiek.

Vervolgens kon gestart worden met de estafettes en de driekamp, bestaande uit sprint,
verspringen en balwerpen of kogelstoten.

De meisjes-mini hadden zich als ploeg geplaatst voor de finale. Fae Tuijn, Fay Bergfeld, Roos Bekker, Julie Popot en Nienke Engel eindigden zaterdag knap als 4 e ploeg van Noord-Holland.

Voor de 7-jarige Fae Tuijn was er bovendien een fraaie medaille voor haar 5 e plaats in het individuele klassement.

De jongens mini pupillen Tim Glorie, Gabe de Groot, Skip Bangma, Joris le Mair en Daan den Harder waren na de prachtige atletiekdag zeer tevreden met een 7 e plaats in het ploegenklassement.

De meisjes pupillen B hebben een uitstekend 4x40 meter estafette gelopen, waarbij Noa Popot, Sara de Waard, Elin Bernhard en Robyn Besselink hun eigen clubrecord voor de 4 e keer dit seizoen wisten te verbeteren.

Aan het eind van de dag mochten de vier meiden en ploeggenote Jasmijn Kloek op het podium komen om een beker in ontvangst te nemen voor een fantastische 2 e plaats in het ploegenklassement.

foto: finalisten en trainers pupillen AV Castricum