Bakkum Bruist druk bezocht

Bakkum Bruist druk bezocht

BAKKUM - zaterdag 14 september stond Bakkum weer in het teken van het gezellige evenement Bakkum Bruist, alweer de vierde editie. Prachtig versierde straten, muziek, lichtjes en het druk bezochte Boemeltreintje wat door Bakkum reed maakte het feest compleet.

Het evenement trok dit jaar weer veel publiek, mede door het prima weer.  De jury bestaande uit wethouder Ron de Haan, Henny Huisman en straatambassadeur Roxy Schreuder hadden de moeilijke taak, om de prijswinnaars aan te wijzen.  De winnende straat werd na druk overleg 'Duinakker ' met als thema Deutsche Fest/Duneveldfest en de speciale vermelding voor het mooist versierde huis ging naar een huis in de Tetburgstraat met als thema ' No Brexit '

Omroep Castricum heeft van dit feestelijk gebeuren een tv registratie gemaakt, binnenkort te zien op www.castricum105.nl en C-TV. Foto: Ilona Korf / Omroep Castricum