Drie keer 40 jaar lid bij Emergo

CASTRICUM - Muziekvereniging Emergo Castricum bestaat uit een mooie mix van jonge, nieuwe leden tot leden met een schat aan ervaring.

 

Tijdens de start van het nieuwe, muzikale seizoen zijn 3 leden uit die laatste categorie in het zonnetje gezet. Astrid Breetveld-Quispel, René Bos en Hans Huitenga zijn maar liefst 40 jaar lid van Emergo.

Astrid begon op sopraan-saxofoon, maar verschoof later naar de es-bas, om daar een mooie, muzikale basis te leggen voor de rest van het orkest. Ze ontmoette haar man Johan bij Emergo.

René komt uit een echt muzikaal nest en al snel was duidelijk dat de tenortuba het enige, echte instrument voor hem was. Hij is zo ongeveer actief bij alle verenigingsonderdelen die de vereniging rijk is.

Onlangs heeft hij afscheid genomen als bestuurslid, maar hij blijft actief in meerdere commissies en bij de begeleiding van zijn opvolgers.

Hans startte zijn muzikale carrière op kleinere instrumenten voor hij de overstap naar bastrombone maakte. Vanaf die plek kan hij het hele orkest mooi overzien.

Emergo kan altijd bij hem terecht voor een repetitie op locatie of voor het gebruik maken van de bus voor het vervoeren van slagwerk.

Emergo feliciteert alle jubilarissen nogmaals en wenst hen nog een lang en mooi lidmaatschap toe!

foto: Hans, Astrid en René zijn allemaal al 40 jaar trots lid van Emergo