Concert 'Frauenliebe und Leben'

CASTRICUM - Verliefdheid, flirten, een romance, de spanning van de bruiloft, de dood en de mijmering bij het vallen van de avond: al deze momenten zijn muzikaal verwoord en te beluisteren tijdens een concert in de Dorpskerk in Castricum.

Sopraan Arien Blees en pianiste Suzanne Dings brengen u een gevarieerd programma waarin het leven van vrouwen, meisjes en moeders centraal staat.

Zang en pianowerken wisselen elkaar af in werken en liederen van de negentiende eeuwse componisten Robert Schumann, Felix Mendelssohn en Johannes Brahms.

Het concert op 15 september begint om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 16.45 uur. In de pauze kunt u een consumptie gebruiken. De toegang is vrij, maar na afloop is er een collecte voor stichting Castricums monument.

foto: Arien Blees en Suzanne Dings