Griekse maand in De Oude Keuken

Griekse maand in De Oude Keuken

CASTRICUM - In augustus heeft De Oude Keuken een maand lang een Grieks menu op de kaart. Thuisblijvers of vakantiegangers die nog even in vakantie sferen willen blijven kunnen aanschuiven.

 

U kunt die maand bij De Oude Keuken terecht voor heerlijke Griekse gerechten, leuke muziek en mooie zomeravonden. De mediterrane sfeer zal naar voren komen en u waant zich even helemaal in Griekenland.

Tijdens zijn vakantie in Griekenland raakte chef kok Wouter van De Oude Keuken geïnspireerd. Een Griekse kok bereidde heerlijke Souvlaki's op een eenvoudige BBQ terwijl de gasten eromheen zaten en konden mee genieten van de kookkunsten.

"De sfeer en het eten was geweldig. Terug naar de basis in een unieke vakantie-setting. Dat wilde ik graag mee terugnemen naar De Oude Keuken," zegt chef kok Wouter.

De Griekse maand is van 2 augustus tot en met 1 september op vrijdag-, zaterdag- en zondag avond. Daarnaast is er bijna elke zondag live muziek bij De Oude Keuken.

U kunt in deze periode geen diner van de kaart bestellen. Lunchen van de kaart kan natuurlijk wel.

Wilt u zeker zijn van een plekje? Reserveer dan via de website www.deoudekeuken.net van De Oude Keuken. Hier vindt u ook het Griekse menu en het muziekprogramma van augustus.