Hak in één week een beeld bij Perspectief

CASTRICUM – Wegens het overweldigende succes in voorgaande jaren heeft Perspectief besloten ook dit jaar de gelegenheid te bieden om een week lang in steen te hakken.

 

Van maandag 12 t/m vrijdag 16 augustus dagelijks van 9.30 tot 12.30 uur, komt kunstenares Ada van Wonderen naar Bakkum om de cursisten persoonlijk te begeleiden.

Deze cursus is dan ook geschikt voor beginners en gevorderden. Aan beginners wordt geadviseerd een eerste keer met Vaaster Kalksteen te werken.

Hiermee kan je groot werken en is het mogelijk om in één week een beeld te creëren. Maar het is geen probleem als je met een andere steensoort komt.

Ada bedenkt elk jaar een ander thema. Eerder was dat onder andere: 'kat', 'dik' en 'fragment onder de loep'. Het thema van dit jaar wordt eind juni bekend gemaakt.

Er zijn voor deze extra week nog slechts drie plaatsen beschikbaar dus snelle aanmelding is zeer gewenst. Je dient zelf voor materialen te zorgen.

Wilt u meer weten dan kunt u terecht bij Maarten Geerdes, 06-549 427 99. Aanmelden kan via de website www.perspectiefcastricum.nl of bij Froukje Docter telefoon 06-130 501 80.