De natuur… dat ben jij!

CASTRICUM - Bibliotheek Kennemerwaard organiseert een lezing over de 4 natuurkwaliteiten koud, warm, droog en vocht in relatie met jouw gezondheid.

 

Niet alleen in de natuur vinden we deze 4 kwaliteiten terug. Maar ook in onszelf en in onze voeding komen deze elementen elke keer weer terug.

Omdat wij allemaal uniek zijn is de samenstelling van de elementen ook voor iedereen anders. Wat voor de één de gezondheid kan bevorderen, kan voor de ander met dezelfde voeding ziekmakend zijn.

Nimda Warmels legt je op donderdag 27 juni van 19.30 tot 22.00 uur uit hoe de 4 natuurkwaliteiten voor jou kunnen werken. Spelenderwijs laat Nimda jou je eigen kwaliteiten ontdekken. Tussendoor kun je al je vragen stellen.

Verder worden verschillende ziekten nader bekeken, zoals fibromyalgie, autisme, burn-out en diverse ontstekingen.

De lezing is onderdeel van de Spirituele avonden, die iedere maand worden georganiseerd door Carly’s Angels, in samenwerking met Bibliotheek Kennemerwaard.

Je bent van harte welkom in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Castricum, Geesterduinweg 1, 1902 CB. De toegang is € 11,- inclusief koffie en thee.

Aanmelden kan via dejarigejob@gmail.com of via 06 - 515 99 293.