Omroep Castricum genomineerd voor award

Omroep Castricum genomineerd voor award

CASTRICUM - Omroep Castricum is in de categorie Video genomineerd voor een Lokale Omroep Award. Het gaat om het slotdebat voorafgaand aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Het programma was een coproductie van Omroep Castricum, de Ondernemersvereniging Castricum en Goed Contact.

De Lokale Omroep Award is voor lokale omroepen wat een Televizierring is voor landelijke tv-programma’s. Er worden in totaal zes prijzen uitgereikt: Audio, Video, Nieuws, Innovatie, Presentatietalent en Omroep van het Jaar.

Presentatoren Sander Verschoor en Peter van Raalte zijn blij verrast. Sander Verschoor: “Ik denk dat het komt door de verschillende debatvormen. Zo hebben we politieke thema’s laagdrempelig gemaakt en toegankelijk voor iedereen”.

Op vrijdagavond 14 juni is de uitreiking in Hilversum.

Wil je het debat nog eens terugkijken? Dat kan op de website van Omroep Castricum en op ons YouTube-portal.