Inspanning en ontspanning tijdens Wandel4daagse Alkmaar

REGIO - Al vanaf de eerste editie in 2007 zet de organisatie van de Plus Wandel4daagse Alkmaar in op verzorging na elke wandeldag in de vorm van een fijne massage, van voet tot nek.

 

Nieuw tijdens de komende editie van woensdag 19 t/m zaterdag 22 juni is dat wandelaars op de vrijdag het lichaam helemaal kunnen resetten.

Dit kan dankzij meerdere yogasessies na de finish in het AFAS Stadion onder leiding van Jetty Stammes van yogaschool Yoga Bergen.

In het AZ-stadion is speciaal een ruimte afgehuurd, waar wandelaars na de finish drie keer een halfuur kennis kunnen maken met yoga.

Per sessie kunnen dertig nieuwe wandelaars genieten van laagdrempelige oefeningen waarbij lichaam en geest weer in balans worden gebracht.

De Plus Wandel4daagse Alkmaar houdt wel van nieuwe initiatieven. Dat geldt ook voor de groepsinschrijving die vorig jaar met succes is geïntroduceerd.

Het aantal groepsinschrijving van 2018 is nu al overtroffen. Aan de start zullen in totaal ongeveer 6.000 wandelaars staan.

Inschrijven voor deze 13e editie is mogelijk t/m 10 juni, via www.pluswandel4daagsealkmaar.nl of via de App. Dus zorg dat je er snel bij bent.

Je kunt ook deelnemen aan de Halve 4daagse en twee dagen wandelen. Met vijf afstanden op het programma: 8,5 – 15 – 20 – 25 en 40 km, is er voor iedereen een route.

foto: Vincent van den Boogaard