Verkiezingen, tiny houses, Ruigoord en gymles in Couleur LoCALe

CASTRICUM - Peter van Raalte ontvangt vier gasten aan zijn tafel voor een nieuwe uitzending van Couleur LoCALe.

Samira Rafaela uit Uitgeest wil het Europarlement in voor D66. In de uitzending doet ze een warm pleidooi om te gaan stemmen bij de Europese verkiezingen. Hans Gritter is Ruigoorder van het eerste uur. Samen met mede-kunstenaars exposeert hij Ruigoord-kunst in Streetscape in Castricum. Gijs Pannekeet brengt sport en spel van de gymles van vroeger voor volwassenen. Tenslotte schuift Kaspar Melis aan. Hij heeft een initiatief ingediend voor tiny houses in Castricum.

Couleur LoCALe is twee weken lang te zien op C-TV, om 09:00 uur, 12:00 uur, 15:00 uur, 18:00 uur, 21:00 uur en 23:00 uur. De tv-uitzendingen van Omroep Castricum zijn ook te zien op YouTube en de website van Omroep Castricum.